OLYMPIA fritstående badekar 170 x 80 cm i Sanitærakryl – Mat kobberbrun

22.999 kr.

Oplev luksus med OLYMPIA fritstående badekar i mat kobberbrun. Elegance og komfort forvandler dit badeværelse til et wellness-paradis.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800688409733 Kategori:

Oplev en ny æra af badeværelsesluxus med OLYMPIA fritstående badekar, der bringer elegance og komfort sammen i en enestående helhed. Dette badekar måler 170 x 80 cm og præsenterer sig med en yderside i et sofistikeret mat kobberbrun, der udstråler varme og charme, mens den indvendige overflade er i strålende hvid, som giver et friskt og moderne udseende. Med sin generøse størrelse er badekaret ideelt til både afslapning og wellness.

Materialevalgene i dette badekar er af allerhøjeste kvalitet. Den anvendte sanitærakryl er ikke kun et festfyrværkeri for øjet, men også en praktisk løsning, der tilbyder en utrolig høj modstandsdygtighed over for slid, pletter og temperaturændringer. Dette betyder, at du kan nyde dit bad uden bekymringer om misfarvninger eller skader på overfladen. Den matte kobberbrune farve tilføjer et hint af dybde og karakter til dit badeværelse, og den vil uden tvivl vække beundring hos dine gæster.

OLYMPIA badekarret er designet med både stil og funktionalitet for øje. Den skulpturelle form inviterer til lange, afslappende bade, hvor du kan lade dagens stress og jag forsvinde. Den 58 cm høje kant gør det let at komme ind og ud af badekaret, og den ergonomiske profil giver optimal støtte til din krop. Uanset om du vælger at forkæle dig selv med et aromatisk badebads ritual, eller om du ønsker en romantisk aften med stearinlys og bobler, er dette badekar det perfekte valg.

En praktisk pop-up bundventil med hvidt cover medfølger, hvilket tilføjer en ekstra dimension til dette luksuriøse produkt. Denne funktion gør det muligt at regulere vandstanden med lethed og tilføjer en elegant detalje, der fuldender det samlede design. Hver enkelt detalje er nøje overvejet for at sikre, at dit badeoplevelse er både behagelig og ukompliceret.

Omfavn muligheden for at skabe dit drømmebadeværelse med OLYMPIA fritstående badekar. Det er mere end blot et produkt; det er en invitation til at træde ind i et rum af ro og skønhed, hvor hver bade oplevelse bliver til et mindeværdigt øjeblik. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og lad dit hjem stråle med dette tidløse og stilfulde badekar, der vil forvandle dit badeværelse til et personligt spa. Uanset din indretningsstil kan OLYMPIA badekarret blive et centralt punkt, der forener æstetik og komfort på smukkeste vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OLYMPIA fritstående badekar 170 x 80 cm i Sanitærakryl – Mat kobberbrun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.