Fritstående badekar i solid stone 175 x 75 cm – Mat hvid/Mat sort

25.999 kr.

Oplev luksus og stil med vores fritstående badekar i solid stone. Det elegante design og den matte finish skaber en unik wellness-oase hjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800687224697 Kategori:

Oplev en ny dimension af velvære og elegance med vores fritstående badekar i solid stone – et sandt kunstværk til dit badeværelse. Med sine imponerende mål på 175 cm i længden og 75 cm i bredden, tilbyder dette badekar ikke kun generøs plads til afslapning, men også et design, der i sig selv er en fryd for øjet.

Forestil dig at træde ind i dit badeværelse og mødes af den bløde, matte overflade, der indbyder til en beroligende badestund. Badekarret, der fås i både mat hvid og mat sort, tilføjer et tidløst særpræg til ethvert badeværelse – uanset om du ønsker et minimalistisk look eller en mere dramatisk atmosfære. Den matte finish fremhæver de bløde linjer og kurver, hvilket gør badekarret til et centralt element, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende.

Materialet, solid stone, sikrer en uovertruffen holdbarhed og en følelse af luksus, der strækker sig ud over det sædvanlige. Den særlige sammensætning giver noterne af et eksklusivt spa-niveau hjemme hos dig. Når du træder ind i det varme vand og lader stressen i hverdagen smelte væk, vil du opleve, hvordan solid stone sikrer en behagelig og jævn temperatur, der gør dit bad til en uforglemmelig oplevelse.

Badekarret leveres med en pop-up bundventil, der er skabt til nem håndtering og funktionalitet. Med et enkelt tryk lukkes og åbnes stammen, hvilket muliggør en problemfri tilgang til vandafløb – så du kan fokusere på det, der virkelig tæller: at forkæle dig selv. Det stilrene design af ventilen, der følger badekarrets æstetik, sikrer, at alle elementer harmonerer perfekt, hvilket skaber et enestående udtryk i dit badeværelse.

Montage og vedligeholdelse af dette fritstående badekar er en leg. Takket være det gennemtænkte design kan du hurtigt få dit badekar opsat uden besvær, så du ikke skal vente for længe med at nyde dit nye badeværelsescenter. Den lette overflade gør det også nemt at rengøre, så du kan bevare den smukke finish gennem årene.

Med vores fritstående badekar i solid stone investerer du ikke blot i et produkt, men i en livsstil fyldt med ro, wellness og skønhed. Det er det perfekte valg for dem, der værdsætter kvalitet og design, og som ønsker at tilføje en unik detalje til deres hjem. Lad dit badeværelse blive omdannet til dit personlige tilflugtssted med dette badekar, der indbyder til stunder af ren afslapning og luksus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fritstående badekar i solid stone 175 x 75 cm – Mat hvid/Mat sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.