Calima fritstående badekar 170 x 74 cm i Sanitærakryl – Hvid glans

14.999 kr.

Oplev luksus med Calima fritstående badekar. Fremstillet i holdbart sanitærakryl for holdbarhed og stil – perfekt til dit drømmebad.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800688374722 Kategori:

Oplev skønheden og elegance ved Calima fritstående badekar, der ikke blot er et praktisk element i dit badeværelse, men også en visuel fremhævelse af din personlige stil. Dette badekar af høj kvalitet måler 170 x 74 cm og er udført i en glat, hvid glans, der vil tilføje et moderne og tidløst udtryk til enhver badeværelsesindretning.

Calima badekaret er bygget af sanitærakryl, et materiale kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for både skader og snavs. Det sikrer, at dit badekar forbliver smukt og let at vedligeholde, selv efter mange brugte stunder med afslapning. Den glatte overflade reflekterer lyset og skaber en illusion af rummelighed, hvilket gør dit badeværelse til en oase af ro og velvære.

Med en højde på 72 cm er badekaret designet sådan, at du kan træde ind i det med lethed, og det inviterer til lange, afslappende bade. Forestil dig at synke ned i det varme vand efter en lang dag, omgivet af stearinlys og beroligende musik – en perfekt måde at genoplade og finde indre fred.

Badekaret leveres med en bundventil i sort, der tilføjer en stilfuld kontrast til den hvide glans og giver et strejf af elegance. Den praktiske pop-up funktion gør det nemt at lukke og åbne for vandet med et enkelt tryk, hvilket giver dig mere tid til at nyde dit bad i stedet for at kæmpe med gammeldags propper.

Calima fritstående badekar er skabt til dem, som værdsætter kvalitet og design. Uanset om du indretter dit badeværelse i en klassisk, moderne eller skandinavisk stil, vil dette badekar fungere som et centralt element, der samler rummet og tilføjer en luksuriøs atmosfære.

Forventet leveringstid på 2 til 5 uger giver dig tid til at planlægge din badeværelsesopgradering og finde de perfekte forbindelser, hvad enten det er armaturer, fliser eller interiør. Calima badekar gør det muligt for dig at skabe dit drømmebadeværelse – et køligt, stilfuldt refugium der er indbydende og samtidig funktionelt.

Giv dig selv muligheden for at opleve det bedste inden for badeværelsedesign med Calima fritstående badekar. Det er mere end blot et badekar; det er et statement, et fristed, og et sted for velvære og selvforkælelse. Tag skridtet ind i en ny verden af komfort og stil, og lad Calima være en del af din daglige rutine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calima fritstående badekar 170 x 74 cm i Sanitærakryl – Hvid glans”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.