Fritstående rundt badekar i solid stone Ø150 cm – Mat hvid/Mat sort

36.999 kr.

Oplev luksus med vores fritstående badekar i solid stone – tidløst design, stor komfort og holdbart materiale for den perfekte afslapning hjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800687224862 Kategori:

Oplev en ny dimension af luksus med vores fritstående rundt badekar i solid stone med en imponerende diameter på 150 cm. Dette badekar er ikke bare en praktisk genstand; det er en kunstnerisk installation, der vil forvandle dit badeværelse til et opholdssted af ren skønhed og afslapning. Den bløde, matte hvid overflade giver et moderne og stilrent udtryk, som vil komplementere ethvert badeværelsesindretning, mens den matte sorte bund tilføjer et dristigt touch, der skaber en iøjnefaldende kontrast.

Badekarret er udført i solid stone, et materiale, der ikke kun er imponerende i sit udseende, men også behageligt at berøre. Den særlige overflade gør badet til en sanselig oplevelse, hvor du kan lade dig dykke ned i varme, bobler og velvære. Forestil dig at synke ned i det bløde vand efter en lang dag, hvor du lader både krop og sind finde ro i det indbydende design.

Designet med en rund form symboliserer harmoni og balance, hvilket gør det til den perfekte tilføjelse til dit hjem. Skønheden ved det fritstående badekar er, at det kan placeres hvor som helst; det skaber en følelse af åbent rum og giver dig mulighed for at udnytte pladsen i dit badeværelse på en innovativ måde. Uanset om du ønsker at være omfavnet af det runde badekar i et hjørne af rummet eller gøre det til det centrale punkt i badeværelset, vil dette badekar fange opmærksomheden og beundringen fra alle, der træder ind.

Medfølger beskytter et pop-up bundventil med cover og afløb, hvilket bekræfter vores fokus på både æstetik og funktionalitet. Denne praktiske detalje sikrer, at du kan nyde dit bad uden bekymringer og problemer, og det er med til at gøre badet til en uforglemmelig oplevelse.

Et bad i dette kar er ikke bare et spørgsmål om personlig hygiejne; det er en mulighed for at genopdage dig selv, tilbringe tid til refleksion eller simpelthen slappe af i en verden af skum og varme. Giv dig selv denne gave af velvære og skønhed, der vil berige dit hjem og dit liv med stil og komfort. Invester i dette fantastiske fritstående badekar og lad det blive din personlige oase, hvor du kan drømme, slappe af og genoplade dine batterier. Med et bad heri, vækker du ikke kun sanserne – du skaber en livsstil, der omfavner ro, skønhed og luksus i hverdagen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fritstående rundt badekar i solid stone Ø150 cm – Mat hvid/Mat sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.