Badebassin 196×53 cm ”Fantasy”

299 kr.

Oplev sjoven med vores badebassin ”Fantasy” – rummeligt, slidstærkt og perfekt til varme dage. Gør hvert øjeblik magisk for familien.

Køb her

Varenummer (SKU): 11924901150009888 Kategori:

Oplev glæden og legens magi med vores fantastiske Badebassin Fantasy. Dette imponerende bassins dimensioner på 196 x 53 cm gør det til det perfekte tilflugtssted for dine børn til at dykke ind i drømmene om havet og de mystiske skaldyr, der gemmer sig i dybet. Med sit unikke og farverige skaldyrsmotiv, vil dette bassin helt sikkert tiltrække opmærksomheden hos alle små vandhunde og byde på timevis af sjov og leg.

Konstrueret med en stabil I-bjælke-konstruktion, giver vores badebassin den nødvendige sikkerhed og holdbarhed, som forældre værdsætter. De ekstra brede sidevægge sikrer, at bassinet står stabilt, så du kan have ro i sindet, mens dine børn leger og plasker. Lavet af slidstærkt 0,27 mm vinyl, er dette bassin beregnet til at modstå både leg og elementerne, hvilket gør det til en pålidelig ven hele sommeren igennem.

Det unikke design med tre identiske ringe skaber en dejlig og sikker svømmeoplevelse. Den innovative struktur gør det muligt for børnene at glide ind og ud af bassinet uden problemer, samtidig med at forældrene kan nyde synet af deres legende børn fra en behagelig afstand. Sikkerheden er altid i fokus, og derfor er badebassinet udstyret med tre 3-teiilige sikkerhedsventiler, der sikrer hurtig ventileringsproces, så bassinet kan pustes op og tømmes uden besvær.

Vandkapaciteten i vores Fantasy badebassin sikrer, at der er plads til både legende børn og nyfødte drømme. Det er designet til at skabe en oase af sjov og eventyr, hvor venner kan samles og dele minder, der vil vare evigt. Fra familiegrillfester til legedage med vennerne, vil dette bassin blive centrum for alle sommerens aktiviteter.

Derudover er det let at transportere og opbevare, så du kan tage det med på camping, til stranden eller blot i haven. Det kræver minimal opsætning og gør det muligt for dine børn at hoppe i og svømme på ingen tid. Det er den ideelle måde at tilskynde børnene til at være aktive, samtidig med at de udvikler deres sociale færdigheder og skaber nye venskaber.

Inviter solen, glæden og latteren ind i din have med Badebassin Fantasy. Lad dine børn dykke ind i en verden af eventyr og uforglemmelige øjeblikke, mens de svømmer i en ocean af muligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badebassin 196×53 cm ”Fantasy””

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.