Badebassin 152×30 cm ”Sommer pool”

99 kr.

Oplev sjove stunder med vores badebassin 152×30 cm, perfekt til leg og afslapning i haven. Kvalitet og holdbarhed til skønne sommerdage

Køb her

Varenummer (SKU): 11924901150009823 Kategori:

Oplev glæden ved sommerens skønne dage med vores fantastiske badebassin Sommer Pool 152×30 cm. Dette badebassin er ikke blot et sjovt tilbehør til haven – det er en invitation til uforglemmelige stunder med familie og venner. Med sin ideelle størrelse på 152 cm i diameter og en højde på 30 cm er det perfekt til både børn og voksne, der ønsker at køle af under solens stråler.

Badebassinet er konstrueret med kærlig omtanke for sikkerheden og komforten. Med vores unikke sikkerhedsventiler kan du være tryg ved, at vandet forbliver sikkert inde i bassinet. Det er lavet af forstærket, for-testet vinyl, som sikrer holdbarhed og langvarig brug. Den slidstærke 0.19 mm vinyl er designet til at kunne modstå både leg og sjov, så du kan nyde det i mange somre fremover.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved dette badebassin er dets tre ringe, der hver især har samme størrelse, hvilket giver stabilitet og en elegant struktur. Den bløde oppustelige bund tilføjer ekstra komfort, så du kan ligge tilbage og slappe af uden bekymringer. Forestil dig at plaske rundt med børnene eller slappe af med en god bog, mens vandet reflekterer de glitrende solstråler. Det bliver en naturlig samlingspunkt i haven, hvor minderne skabes.

Med en designet vandkapacitet på 211 liter (56 gallon) giver dette badebassin mulighed for masser af sjov, samtidig med at det er nemt at fylde og tømme. Når du er færdig med at lege, er det ligetil at pakke sammen og opbevare, så du kan nyde det igen, næste gang solen skinner.

Som en ekstra bonus medfølger der en lap til reparation, så du kan tage hånd om mindre skader og sikre, at dit badebassin altid er klar til action. Denne lille detalje viser, at vi tænker på vores kunders behov og ønsker, så din oplevelse bliver problemfri og fornøjelig.

Gør dig klar til at skabe fantastiske sommeminder med vores Sommer Pool. Det er mere end bare en vandoplevelse; det er et rum for sjov, for afslapning og for samvær. Sæt scenen for uforglemmelige stunder, hvor grin og leg er i fokus. Invester i dit fristed i haven og vær klar til at opleve sommerens glæder i dit eget badebassin – et sted, hvor hele familien kan samles og nyde livet. Lad os skabe magiske øjeblikke sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badebassin 152×30 cm ”Sommer pool””

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.