Badebassin 122×25 cm

79 kr.

Opdag vores badebassin 122×25 cm, designet til sjov og leg i haven. Holdbart materiale sikrer timevis af glæde for hele familien. Sikkerhed og kvalitet først.

Køb her

Varenummer (SKU): 11924901150008802 Kategori:

Oplev det perfekte tilføjelse til sommerens leg og sjov med vores smukke badebassin, som med sin imponerende størrelse på 122 cm i diameter og 25 cm i højden, indbyder til timevis af fornøjelse. Dette badebassin er designet specielt til børn fra 3 år og op, og det er den ideelle destination for små vandhunde, der elsker at sprøjte rundt, lege, og udforske vandets verden.

Med en vandkapacitet på 140 liter giver det vores badebassin plads til masser af glæde og leg. Forældrene kan være trygge, idet de ved, at bassinet er udstyret med tre robuste luftkamre, som sikrer en fantastisk stabilitet og sikkerhed under leg. De indbyggede sikkerhedsventiler er også med til at forhindre utilsigtet lufttab, så det forbliver pænt og oppustet, selv når det er fyldt med livlige børn, der plasker rundt.

Lavet af holdbart 0,19 mm vinyl, er badebassinet designet til at modstå både slid og leg. Det kraftige materiale sikrer, at bassinet vil holde i mange timer med sjov, selv med de mest energiske legende børn. Det er også let at rengøre, hvilket giver forældre en ekstra fordel, når dagens leg er forbi, og det er tid til oprydning.

Badebassinet kommer i et unikt uni-design og leveres assorteret i tre forskellige farver, hvilket gør det til et fantasifuldt tilbehør til enhver have eller terrasse. Om det er en smuk blå, livlig grøn eller strålende pink – hver farve tilføjer et glimt af liv og farve til din udendørs legemiljø. Disse farver vil ikke blot glæde børnene, men også være en fryd for øjet for de voksne, der nyder at se deres børn lege og have det sjovt.

Det er det perfekte valg til familiefester, legedage, eller blot en varm sommerdag. Forestil dig børn, der sprøjtende løber rundt, griner og nyder vandet – det vil skabe minder for livet, mens de lærer at lege og dele deres oplevelser med venner og søskende. I dagens hurtige verden er det vigtigt at finde tid til at binde bånd og skabe uforglemmelige stunder, og vores badebassin giver præcis den mulighed.

Gør klar til en sæson fyldt med leg, latter og våd sjov med vores badebassin. Det er mere end blot et produkt; det er nøgleelementet til at skabe glade øjeblikke i jeres liv. Så tag springet, fyld det med dejligt, køligt vand, og bring den bedste sommersjov til dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badebassin 122×25 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.