Tilbud!

Liewood Leonore Badebassin Apple Blossom Multi Mix

Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

Oplev Liewood Leonore Badebassin, et stilfuldt og sikkert legeområde for børn med smuk Apple Blossom design. Perfekt til sjove stunder i haven

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301147301962 Kategori:

Oplev magien ved leg og afslapning med Liewood Leonore Badebassin i den fortryllende farvekombination Apple Blossom Multi Mix. Dette badebassin er ikke bare et praktisk tilbehør, men en invitation til fordybelse i legens glade verden. Tænk dig et blidt solfyldt hjørne i din have eller på terrassen, hvor børnene kan plaske og hygge sig, mens de nyder det skønne vejr. Med et mål på 80 cm i diameter og en dybde på 20 cm, er dette badebassin perfekt til både små og lidt større børn, der ønsker at udforske og have det sjovt.

Badebassinet er fremstillet af 100% PVC, og det er helt fri for skadelige ftalater, hvilket sikrer, at du kan have ro i sindet, mens dine små dyrker deres leg. Det robuste materiale er designet til at modstå både solens stråler og legens intense aktivitet. Du kan derfor lade dit barn lege i timevis, uden at du behøver at bekymre dig om basinnets holdbarhed.

Det unikke design med Apple Blossom Multi Mix-farver bringer liv og glæde til ethvert udendørsområde. Det pastelagtige udtryk og de harmoniske nuancer vil med garanti skabe en dejlig atmosfære, der indbyder til leg. Den æstetiske appel gør godt indtryk både hos børn og voksne, og vil med sikkerhed være et blikfang i haven eller på stranden.

Når bassinet er oppustet, kan det rumme op til 43 liter vand, hvilket giver rig mulighed for både plasken og sjov. Det er slet ikke ualmindeligt at se børn blive opslugt af deres egen fantasi, mens de skaber små vandlege, der kan underholde i timevis. Uanset om de leger med deres badelegetøj, dykker efter skatte eller bare nyder en lille svømmetur, vil du som forælder nyde godt af synet af deres glæde og begejstring.

Liewood Leonore Badebassin er ikke kun et produkt; det er en oplevelse. Det giver mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke, hvor sjov og latter forener hele familien. Det er perfekt til sommerens havefester, picnics og familieudflugter, hvor børnene kan komme til at sprøjte og lege, mens de voksne slapper af og nyder hinandens selskab.

Husk, at bassinet ikke kan returneres, hvis det er taget ud af kassen, så det er vigtigt at tage hensyn til dette ved køb. Invester i Liewood Leonore Badebassin i dag, og bliv klar til at skabe en sommer fyldt med glæde, leg og uforglemmelige minder for hele familien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Leonore Badebassin Apple Blossom Multi Mix”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.